Smakelijke sponsoren voor Vrouwen Mariënberg

Je kunt het minder treffen als Dames van Mariënberg met zulke smaakvolle sponsoren. Nu zijn de heren Eric Binnenmars en Jeroen Dankelman misschien niet gelijk om op te eten maar dat kun je wel geweldig doen bij deze twee bourgoundiërs pur sang. Afgelopen zaterdag bood de BBQ Chef (Jeroen Dankelman) en Eetcafé Mans (Eric Binnenmars) haar kledij aan de dames en meiden van het Vrouwenelftal Mariënberg aan.

De promotie/teambuilding dag leverde het elftal van Martin Koggel, Lex Jaspers en Alina Hans geen windeieren op. De teller stond dit weekend al op 28 dames en de verwachting is dat binnen afzienbare tijd, vast en zeker geen negen maanden, het mooie ronde getal van 30 speelsters zal worden gehaald. Met vertrouwen, inzet en vooral veel gezelligheid kan het seizoen tegemoet worden gezien. Aan de kleding kan het sowieso niet meer liggen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer