Zaalvoetballers Excelsior’31 openen seizoen met monsterzege

Met een 0-9 overwinning bij LZV/Kuypers zijn de zaalvoetballers van Excelsior’31 vrijdagavond goed van start gegaan in de eerste divisie. Het was geen moment spannend in de Hamalandhal waar de thuisploeg geen schijn van kans had tegen de Rijssenaren.

Het was al snel duidelijk dat er maar één ploeg met de overwinning aan de haal zou gaan. Excelsior’31 startte sterk en stond binnen afzienbare tijd al met 0-2 voor. Hierna was Excelsior’31 minder scherp voor het doel van de tegenstander, maar een loepzuivere hattrick van Henk Lankamp en een doelpunt van Jan Borghuis bezorgde Excelsior’31 een 0-6 voorsprong bij rust. Na de thee hetzelfde spelbeeld. Excelsior’31 bouwde de voorsprong verder uit en leek op dubbele cijfers af te stevenen, maar het bleef steken bij 0-9.

Aanstaande vrijdag wacht het eerste thuisduel in de competitie. Dan komt de gedoodverfde titelkandidaat ZVG/Cagemax op bezoek in Rijssen. Het duel in sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur. Publiek is welkom.

LZV/Kuypers – Excelsior’31 0-9 (0-6)
4′ 0-1 Jan Borghuis; 5′ 0-2 Lucas Aydin; 16′ 0-3 Henk Lankamp; 19′ 0-4 Henk Lankamp; 19′ 0-5 Henk Lankamp; 20′ 0-6 Jan Borghuis; 25′ 0-7 Henk Lankamp; 29′ 0-8 Matteys Kuypers (e.d.) en 37′ 0-9 Remco van Leeuwen.

Foto archief

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer