Jolly Jumpers U8-U10 speelt toernooi in Bemmel

Afgelopen zaterdag stond het eerste toernooi van dit seizoen op het programma voor de U8-U10. Dit toernooi is georganiseerd door Batouwe basketbal te Bemmel. Voor vele spelers/speelsters ook het eerste officiële toernooi sinds ze lid zijn van Jolly Jumpers. Erg spannend, maar vooral ook erg leuk.

Het toernooi begon om half 10, dus vertrokken de jonkies al om half 8 vanuit Sportcentrum De Vlaskoel. Extra cool was natuurlijk dat de kinderen in de echte Jolly Jumpers bus mochten. Een lange rit van 1,5 uur resulteerde na 5 minuten al met de vraag: “Zijn we er al bijna?”

Eenmaal aangekomen werd er een gezamenlijke warming up georganiseerd. Daarna begonnen de eerste wedstrijdjes. Uiteindelijk werden er twee wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden verloren door de U8-U10. Al met al een mooie uitslag voor het eerste toernooi. Wat de kids echter het belangrijkste vonden: plezier!

Al met al was het een zeer geslaagd toernooi en werd dit op de terugreis uiteraard goed afgesloten bij de Mac Donalds. Tot grote vreugde van de kinderen.

Het volgende toernooi wordt gespeeld op 18 december in Zwolle.

Foto’s: Jolly Jumpers

Jolly Jumpers jeugd Jolly Jumpers jeugd

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer