HHC Hardenberg na verlengen Fatima ook akkoord met Mulder

Pascal Mulder maakt na dit seizoen de overstap naar HHC Hardenberg. De 22-jarige centrale verdediger van VV Staphorst tekende onlangs een contract met de club uit de Jack’s League. Eerder werd het contract tussen Serge Fatima en HHC Hardenberg al verlengd. 

Op de foto’s: Pascal Mulder namens VV Staphorst in actie tegen HHC Hardenberg, in de voorbereiding op het seizoen

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl/Ron Jonker

Mulder is tevreden met zijn transfer, laat de club weten via een persbericht: “Ik denk dat het een prachtige stap is naar een mooie club bij mij in de buurt”, vertelt Mulder. “Een stap waarbij ik mezelf steeds verder door kan ontwikkelen naar een hoger niveau. Ik heb daar dan ook heel veel zin in. HHC komt op mij over als een club met ambitie en waar je ook heel gemoedelijk en met plezier kan voetballen.”

Gert Heerkes toonde zich blij met zijn komst: “We zijn heel tevreden dat we een talentvolle, jonge centrale verdediger uit onze regio aan onze club hebben kunnen binden”, aldus de technisch manager. “Pascal past in het profiel van de club en heeft als aanvoerder van Staphorst bewezen dat hij op het niveau kan spelen. We hopen de komende jaren veel plezier van hem te hebben.”

Contract met Serge Fatima opnieuw met twee jaar verlengd

Eerder werd het contract tussen verdediger Serge Fatima en HHC Hardenberg al met twee jaar verlengd. Fatima tekende eind 2019 een contract tot medio 2022, maar beide partijen hebben nu besloten de overeenkomst opnieuw te verlengen.

Gert Heerkes: “We zijn zeer content met de verlenging van Serge. Hij heeft zich sterk ontwikkeld en draagt met zijn enorme duelkracht wekelijks bij aan de stabiliteit van de verdediging. Hij toont zich steeds meer een leider binnen de lijnen en we hopen nog een tijd van hem te genieten.”

Serge Fatima: “Gelukkig is het voor mij nu duidelijk waar ik ga spelen het volgende seizoen. Ik ben de afgelopen maanden wel benaderd door een aantal clubs. De spelersgroep, supporters en de mensen om HHC hebben mij de doorslag gegeven om hier te blijven. We gaan er mooie jaren van maken.”

Fatima kwam medio 2019 over van ONS Sneek en is inmiddels een vaste kracht in het eerste elftal.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer