Bousema

BC Bousema uit op revanche tegen J&F Auto’s/Topbiljarten Den Haag

Na de remise afgelopen week in Sprundel tegen Aartsbouw, staat voor komende zondag voor de driebandenspelers van het Lochemse BC Bousema de thuiswedstrijd tegen J&F Auto’s/Topbiljarten Den Haag op het programma. De eerste wedstrijd in Den Haag leverde een teleurstellend 8-0 verlies op voor de ploeg van Ronny Hazewinkel.

Foto: Jaap Gönning

“Wij konden door verplichtingen van mijn Duitse spelers niet in onze sterkste formatie aantreden dit in tegenstelling van de tegenstander. Dit keer kan ik wel beschikken over Martin Horn en Stefan Galla en met die wetenschap hopen we het vlekje van toen weg te werken en aansluiting te houden met de top vier van de ranglijst”.

Ten opzichte van een week geleden heeft hij zijn team op één plek veranderd. Op plek vier speelt dit keer Frans van Schaik in plaats van Anno de Kleine. Verder is zijn team hetzelfde met als kopman Martin Horn, op de tweede plek Johan Loncelle en op plek drie speelt Stefan Galla.

De gasten komen ook komende zondag in de vertrouwde opstelling hun opwachting in Lochem maken. Kopman is Jeffrey Jorissen, die afgelopen zondag verrassend Tayfun Tasdemir de baas was, op twee speelt Barry van Beers, op drie meervoudig Nederlands, Europees en Wereldkampioen bij de vrouwen Therese Klompenhouwer en op vier stelt captain Cor Trampe ook dit keer weer Herman van Daalen op.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg 35 in Lochem beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer