Chiel Olde Keizer van Academie naar Heracles Almelo

Chiel Olde Keizer maakt de overstap van de FC Twente/Heracles Academie naar Heracles Almelo. De 18-jarige verdediger uit Denekamp tekent in Almelo een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Foto omslag: NESImages

‘Olde Keizer is trots op zijn contract’, laat Heracles Almelo weten: “Ik ben dankbaar en super trots dat ik bij Heracles mag tekenen”, vertelt Chiel Olde Keizer. “Na tien jaar hard werken in de Academie is dit een hele mooie beloning. Vanuit de club krijg ik veel vertrouwen en dat voelt goed.”

Technisch directeur Tim Gilissen: “Chiel is in januari voor het eerst aangesloten bij de selectie en heeft in deze periode een goede indruk achtergelaten. Chiel is een verdediger met veel potentie en hopelijk kan hij zijn potentie waarmaken en doorgroeien tot een waardevolle speler voor Heracles Almelo.”

Dominique Scholten, manager Academie: “De transfer van Chiel is mooi nieuws voor de Academie. Na de eerdere transfer van Sem Scheperman is Chiel de tweede speler in korte tijd die een profcontract tekent bij Heracles Almelo. Het is mooi dat de club vertrouwen heeft in deze jongens en ze de kans wil geven om uiteindelijk door te breken in het profvoetbal. Als gezamenlijke Academie is dat uiteindelijk ons streven.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer