De heren van Nederland U18 komen naar Handbalschool Twente voor een sportief handbal-evenement

Naar aanleiding van het succesvolle bezoek van de dames U19 selectie op 7 november j.l. organiseert Handbalschool Twente op 23 maart a.s. opnieuw een fantastisch evenement, dit keer in samenwerking met de heren U18 selectie van Nederland. 

Op woensdag 23 maart komt de heren U18 selectie van Nederland op bezoek in de IISPA in Almelo.

Deze middag/avond is voor handballers/sters van alle Twentse handbalverenigingen, trainers/trainsters, coaches en liefhebbers van deze mooie sport. Publiek is tijdens dit evenement van harte welkom!

TWENTS TALENT IN NEDERLAND U18

Tijdens deze middag/avond zal de heren selectie van Nederland U18 een belangrijke rol spelen. Hierin speelt ook Jelle Jannink die opgeleid is door Olympia Hengelo en HandbalSchool Twente.

PROGRAMMA 23 MAART

15.30 tot 17.00 uur • Clinic voor kinderen in de leeftijd van 2008 t/m 2012 van Twentse verenigingen onder leiding van Nederland U18, Freek Gielen en Edwin Kippers.

19.00 tot 20.15 uur • Wedstrijd Team Twente – Nederland U18.

Team Twente is een samengesteld team handballers met een verleden op de handbalschool/ afdelingsselectie en die op dit moment actief zijn bij diverse clubs in de eredivisie.

De entree kosten voor de wedstrijd zijn €4,00 vanaf 16 jaar en ouder, er kan alleen per pin betaald worden. Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen. De zaal is vanaf 15.00 uur open voor publiek.

Zien we je op 23 maart in de IISPA? HandbalSchool Twente Kijkt er erg naar uit!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer