Tom Hallink

IN-YU MAN: Extreme uitdaging op Basecamp Lowfields

Op 15 oktober organiseert de YU MAN RACE een loodzwaar evenement op het Lageveld. Tom Hallink uit Daarlerveen heeft daar zijn eigen sportschool en weet als geen ander hoe het is om zichzelf te meten aan de standaarden van defensie.

Een racende terreinwagen, veel groene rook en een instructeur die schreeuwt tegen zijn rekruut. Het zijn de ingredi├źnten van de video die de YU MAN RACE vrijdagmiddag publiceert. Daarmee lanceren zij een nieuw evenement: de IN-YU MAN. In de video is een rol weggelegd voor de eigenaar van sportbedrijf Control Club Tom Hallink (28). In het filmpje ondergaat hij als burger de zware beproeving die de instructeur hem oplegt. Volgens Hallink maakt zo’n uitdaging echt iets in je los. “De fysieke en mentale opdrachten maken het echt een levensveranderend avontuur.”

Extreme uitdaging op Basecamp Lowfields

Op 15 oktober bouwt de YU MAN RACE het Lageveld om tot Basecamp Lowfields. Het recreatiegebied is dan het decor van de IN-YU MAN. Een evenement waar maximaal 200 vrouwen en mannen de uitdaging van hun leven ondergaan. Onder leiding van (oud-)militairen zullen de deelnemers verschillende extreme fysieke en mentale uitdagingen moeten uitvoeren. Wanneer deelnemers na de zes uur durende challenge het einde weten te halen, zijn ze gekwalificeerd voor de finalewedstrijd. Deze vindt direct na de kwalificatie plaats en bepaalt wie de winnaar wordt.

Meer informatie: www.yumanrace.com/inyuman/

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer