Manderveen wint topper van ‘t Centrum en is alleen koploper

Zondagmiddag stond er opnieuw een topper op het menu voor VV Manderveen. Nadat afgelopen week de periodetitel werd veiliggesteld, kwam nu medekoploper FC ‘t Centrum op bezoek. 

Het eerste kwartier van de wedstrijd was voor de bezoekers. Een kopbal belandde op de paal en enkele schotkansen van buiten het strafschopgebied waren niet gevaarlijk genoeg om de Manderveners te doen bibberen.

Kort voor de rust ging het echter hard met de doelpunten. Thomas Steggink wist zijn eerste kans direct te verzilveren en hiermee de 1-0 op de scorebord te zetten. Even later plaatste Kas Rikmanspoel met uiterste precisie de bal vanaf een meter off twintig in de linker benedenhoek. Hierbij was direct het grootste verzet van de Enschedeërs gebroken. De aanvallende stootkracht kon niet meer aangeboord worden en Manderveen had de gehele tweede helft de overhand. Logisch gevolg was dan ook de 3-0 van Jorn Heidkamp, die vanaf links hard raak schoot in de verre hoek en het slotstuk van de wedstrijd verzorgde.

Manderveen is nu alleen koploper en als enige ploeg in de competitie nog steeds ongeslagen. Volgende week staat in Enschede de uitwedstrijd tegen Vosta op het programma voor de mannen van Thijs Masselink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer