Mike Bolink

Mike Bolink wint seizoens opener

Zondag stond in Boekel de eerste wedstrijd voor de MX2/Open inters op het programma. In het zand van circuit Bezuidenhout was het Mike Bolink die uiteindelijk de sterkste was.
De rijder van het VIP Lounge 211 MX team wist in de eindfase van de eerste manche de koppositie te pakken om de manchezege te pakken. In de tweede manche leek zowel de manche- als de dagzege naar Lars Griekspoor te gaan, echter het was René Albers die terugviel van de derde naar de vijfde plaats. Hierdoor wist Bolink als vierde over de finish te komen en behaalde hiermee ook de dagzege. Griekspoor behaalde wel de manchezege in de tweede manche, maar met een vijfde plaats in de eerste manche moest hij tevreden zijn met de tweede plaats in het dagklassement.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer