Sportlust Vroomshoop neemt in tweede helft afstand van Heeten

Op bezoek bij SV Heeten heeft Sportlust zondag een 0-4 overwinning weten te boeken. De ploeg uit Vroomshoop zou in de tweede helft pas afstand nemen van de thuisploeg.

Exemplarisch was deze kans voor de gehele eerste helft waar het telkens net niet was voor Sportlust. Op één door de scherpe zon verraderlijke bal na is Sportlust voor de thee geen moment in de problemen geweest.

Na rust zag men hetzelfde spelbeeld. Een zeer degelijk en volwassen Sportlust gaf opnieuw geen enkele kans weg. Wachten was het op doelpunten van de Vroomshoopers, die elkaar in rap tempo opvolgden toen de eerste eenmaal in het net lag. Dennis Jozic kon op aangeven van Joppe Wekamp voor het eerst raak prikken na ruim een uur spelen. In een kort tijdsbestek liep Sportlust via Allard Hankamp en nog tweemaal Dennis Jozic uit naar een afgetekende 0-4 overwinning.

Volgende week ontvangt Sportlust SDOL uit Luttenberg, waar eerder dit seizoen nog met 3-2 werd verloren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer