Zaalvoetballers Excelsior ’31 geven niet thuis tegen Kawin

De zaalvoetballers van Excelsior’31 verloren vrijdag voor de zesde keer in negen wedstrijden in de eerste divisie. In eigen huis moest de Rijssense formatie met een 5-6 eindstand zijn meerdere erkennen in Kawin uit Vianen.

In een zeer matig duel stond het halverwege de wedstrijd 2-2, waar Excelsior’31 met een ruime voorsprong had moeten rusten. Echter, de aanvalslinie stond niet op scherp.

Ook in de verdediging verzaakte het deze avond, waardoor Excelsior’31 in de tweede helft continu achter de feiten aanliep. De bezoekers kwamen tot aan 4-5 telkens op voorsprong, waarna de marge zelfs in de slotfase werd verdubbeld door de doelman naar 4-6. Wel bleef het spannend en drong Excelsior’31 met het inwisselen van de keeper voor een vijfde veldspeler aan. De 5-6 volgende snel, waarna Excelsior’31 met vijf veldspelers druk op zoek ging naar de gelijkmaker, maar deze bleef uit.

Aankomende vrijdag staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma voor Excelsior’31. Het op de achterste plaats staande ZVS/Bodemflex komt dan op bezoek in de Reggehal. Excelsior ’31 staat een plaats hoger.

Excelsior ’31 – Kawin: 5-6 (2-2)

Scoreverloop

1′ 0-1 (Brandsma)

2′ 1-1 (Lankamp)

14′ 2-1 (Borghuis)

17′ 2-2 (Bieri)

23′ 2-3 (Bieri)

24′ 3-3 (Pongers)

25′ 3-4 (Verbiest)

36′ 4-4 (Van Leeuwen)

36′ 4-5 (Van Genderen)

37′ 4-6 (Rooijackers)

38′ 5-6 (Pongers)

Wedstrijdselectie Excelsior ’31: Beltman (K), Ter Stal (K), Van Leeuwen, Borghuis, Aydin, Pongers, Lankamp, Averesch, Kreijkes.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer