De Zweef viert deel van eeuwfeest

In 2020 bestond De Zweef 100 jaar. Als gevolg van de maatregelen moest de jubileumcommissie toen alle activiteiten afblazen. afblazen. Onlangs werd er in overleg met het bestuur besloten een aantal activiteiten alsnog plaats te laten vinden.

Op de omslag: Een scene uit de show die De Zweef opvoert

Op zondag 15 mei wordt er onder het motto ‘Bieproat’n’ een reünie georganiseer, waarbij er tijdens een lunch herinneringen kunnen worden opgehaald. Daarbij zal er een deel worden opgevoerd van de grote Theatershow die de club in 2020 had willen spelen.

Omdat De Zweef verwacht dat de belangstelling groot zal zijn, wordt er op maandag 16 mei om 20.00 uur in het clubhuis een extra show opgevoerd. Ook zaterdag 11 juni staat ook in het teken van het 100-jarig bestaan, met een grote feestavond voor leden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer