Manderveen zet zegereeks voort

Op Sportpark de Samenwerking stond zondagmiddag de wedstrijd VV Manderveen-VV Haaksbergen op het programma. Na een wervelend begin van de wedstrijd, met vier goals in tien minuten, was de uiteindelijke eindstand 4-2 voor Manderveen. 

Al in de eerste minuut wist Jorn Heidkamp op aangeven van Kevin Huzink het doel te vinden. Op identieke wijze maakte Gijs Wesselink direct daarna de 2-0. Een paar minuten later hadden de bezoekers echter twee cadeautjes uitgepakt en was de stand 2-2.

In het vervolg van de wedstrijd was het overwicht voor Manderveen, maar de doelpunten bleven lang uit. Kansen voor Jorn Heidkamp en Kevin Huzink werden niet tot doelpunten gepromoveerd, waardoor het tot de 75e minuut spannend bleef.  In het laatste kwartier was het dan invaller Thomas Steggink die de 3-2 op het scorebord wist te zetten uit een voorzet van Jorn Heidkamp. Gijs Wesselink was even later trefzeker op aangeven van Cees Peterman, die zijn eerste minuten van het seizoen met een loepzuivere assist wist te bekronen. In het slot van de wedstrijd was Maik Huzink nog dicht bij een treffer.

Met deze overwinning heeft Manderveen de ongeslagen reeks van 21 wedstrijden weten uit te breiden en de koppositie maar weer eens verstevigd. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Vilsteren op de rol.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer