Noabers van de Veenelanden organiseren een Sport- en Beweegdag

Op vrijdag 20 mei as. organiseren ATC Veenhorst, Recreatiesport Almelo, PH Voetbal en PH Golf op het sportcomplex Veenelanden een Sport- en Beweegdag voor één ieder die kennis wil maken met leuke activiteiten als golf, tennis, walking football en veldtrimmen/wandelfit. 

We starten de dag in het restaurant van ATC Veenhorst waar er ruimte is voor een lekkere kop koffie of thee. Hier is er de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te praten over wat de dag jou gaat brengen. Middels een doordraaischema zul je alle vier de clinics gaan beleven. In welke volgorde hoor je op de dag zelf. Wil je niet actief meedoen, maar alleen meer te weten komen of de sport- en beweegactiviteit wat voor jou is? Ook geen enkel probleem! Je kunt natuurlijk ook langs de zijlijn kijken en vragen stellen aan de trainers. Na twee clinics gevolgd te hebben is het tijd voor een pauze. Familie de Kroon zal een heerlijke lunch verzorgen want samen eten is wel zo gezellig. Deze lunch heb je dan ook zeker verdient na alle inspanning van de eerste twee clinics. Na de lunch gaan we verder met het programma waarin je nog twee clinics gaat bezoeken. Aan het einde van de dag heb je zo alle vier de clinics bezocht en hopen we dat je een leuke nieuwe sport- en beweegactiviteit hebt gevonden die bij jou past. “Een sportieve dag om kennis te maken met een leuke activiteit, voor iedereen die graag sportief actief wil blijven”. Dat is de slogan van deze dag. Het draait om kennis maken met de diverse activiteiten maar natuurlijk ook om kennismaking met elkaar.

De aanvang is 10.00 uur en de kosten bedragen €2,50, waarvoor de deelnemers diverse clinics, een lunch en bij ontvangst koffie of thee aangeboden krijgen. Opgeven kan tot uiterlijk 15 mei per email (noabers@golfinalmelo.nl) of telefonisch (06-51576930).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer