Webton Hengelo

Webton sluit competitie af met goede winst

Even zag het er naar uit, dat het  bezoekende Keistad uit Amersfoort, de nummer drie op de ranglijst van de Topdivisie, de punten mee naar huis zou gaan nemen, maar na de 16-25 nederlaag in de eerste set wisten de Webtonmannen de wedstrijd te laten kantelen en werd het via 25-23, 25-22 en 25-18 een verdiende 3-1 zege. Na afloop van de wedstrijd zagen de vele toeschouwers in de Veldwijkhal hoe er afscheid werd genomen van een aantal spelers.

Meest opvallend werd de huldiging van aanvoerder Elmar Heupers, die na vele jaren topvolleybal afscheid nam. Hij werd benoemd tot lid van verdienste en ontving tevens een prachtige fotocollage van zijn speeltijd bij de Hengelose Topdivisionist. Heupers weet nog niet wat hij gaat doen in het nieuwe seizoen: of op een lager niveau gaan spelen of toch proberen, ondanks de blessures van de afgelopen tijd weer een rol van betekenis te gaan spelen bij het topteam van Webton.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer