Daphne Broekhuis kiest voor Team Eurosped

Team Eurosped heeft haar selectie verder versterkt met spelverdeelster Daphne Broekhuis. Daphne speelde vanaf haar jeugd bij Alterno in Apeldoorn en vervolgens twee seizoenen bij Set-Up ’65 in Ootmarsum.

Broekhuis is blij met de overstap naar Team Eurosped. “Ik had na de gesprekken een erg goed gevoel over Team Eurosped, met name over de professionaliteit van de staf en de goede faciliteiten rondom het team. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen en hoop dat we als team weer de stap naar boven kunnen maken.”

Coach Jeffrey Scharbaai is blij met de komst van spelverdeelster Broekhuis: “Hiermee hebben we een belangrijke positie weer goed opgevuld. Daarbij beschikt ze ook nog eens over een goede serve. Daphne is een speelster waar we verder mee kunnen bouwen.”

Naast Daphne komt ook data-analiste Martine Beekvelt over van Set-Up’65. Martine zal tijdens de wedstrijden van Team Eurosped onder andere zorgen voor ondersteuning van de technische staf door het verzamelen en verwerken van de wedstrijd data.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer