De Tukkers te sterk voor LSV

Na de nederlaag bij DSVD en het gelijke spel tegen Reutum was De Tukkers er vandaag op gebrand om een driepunter bij te schrijven. Dat lukte de Albergenaren ook, want bij hekkensluiter LSV werd met 0-3 gewonnen.De Tukkers begon zeer sterk aan de eerste helft en wist tot een aantal grote mogelijkheden te komen. Sjoerd Visschedijk schoot de bal in de verre hoek, maar de doelman redde knap.

Eerste doelpunt

De zwart-witten bleven doorstomen: Sjoerd Visschedijk nam een crossbal prachtig mee maar wist hem niet langs de doelman te krijgen. Uiteindelijk wist de uitploeg de kansen om te zetten tot een doelpunt. Kjell Huisman gaf de bal strak voor en Sven Masselink kon de bal inschieten en maakte zo zijn eerste doelpunt voor De Tukkers: 0-1. Het spelbeeld in de tweede helft was redelijk vergelijkbaar met die van in het eerste bedrijf. Echter kreeg de thuisploeg wel een aantal mogelijkheden. Zo werd een levensgrote kans op de gelijkmaker gemist door Mirza Johanningmeijer.

Afstand

In het slot van de wedstrijd had De Tukkers vele kansen om de wedstrijd op slot te gooien. Na een goede actie van Mart van der Heiden schoot Tim Haarhuis hard op de lat. Uiteindelijk lukte het de gasten toch om afstand te nemen van LSV Lonneker. In de 80e minuut gaf Tymo Schär een goede voorzet die door Sjoerd Visschedijk werd gepromoveerd tot doelpunt: 0–2. Na de 0-2 bleef De Tukkers zoeken naar nog meer doelpunten. Kjell Huisman zag zijn inzet nog op de lat eindigen en Guus Demmer zag dat de doelman van LSV Lonneker uitstekend redde op zijn inzet.

In de 88e minuut werd de eindstand bepaald. Guus Demmer kwam goed door aan de rechterkant. Zijn inzet werd nog licht van richting veranderd waardoor hij zijn goede invalbeurt bekroonde met een doelpunt: 0-3. Aanstaande zondag speelt De Tukkers wederom een uitduel. De ploeg start dan om 14.00 uur op Sportpark Het Maallaand in Rossum tegen RSC 1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer