Hellendoorn en De Zweef spelen voetbaltopper in 3e Klasse

In Hellendoorn en Nijverdal staat zaterdag in het teken van de voetbaltopper tussen Hellendoorn en De Zweef. Beide teams staan in de top van de 3e Klasse en de kans bestaat dat in deze wedstrijd het kampioenschap wordt beslist. 

Dat is de reden dat de clubs onderling hebben afgesproken dat de wedstrijd op sportpark De Voordam begint om 17.00 uur. Elke voetballiefhebber in de gemeente kan op die manier de wedstrijd bijwonen. De wedstrijd die onlangs in Nijverdal werd gespeeld trok ongeveer 1.500 bezoekers.

De Zweef trok toen met 2-0 aan het langste einde. Een reden temeer voor Bart Benneker  en zijn mannen om een revanche voor ogen te hebben. De sfeer tijdens de wedstrijd op Gagelman was meer dan goed en beide clubs hopen hetzelfde voor de aanstaande zaterdag.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer