Sportief & feestelijk spektakel gedurende Gezond Twenterand

Een dag bomvol activiteiten op het gebied van bewegen, voeding en mind(set). Rondom twee grote podia gaan meer dan 20 deelnemende clubs zich presenteren. Uiteraard is meedoen en uitproberen het credo. Tussen het Manitobaplein en Tilanusplein komt de fanatiekeling zeker aan zijn trekken. Aan de verschillende sporten kunnen in korte sessies worden deelgenomen. Dit alles helemaal gratis. Kortom; een leuke en vrijblijvende kennismaking met een groot deel van wat Twenterand op sportief gebied te bieden heeft.. Op zaterdag 21 mei zullen van 10:00 tot 16:00 uur de workshops & trainingen aangeboden worden.

Sporten

Van zumba tot kickboksen en van speedsoccer tot wielrennen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is, gedurende Gezond Twenterand, in het aanbod opgenomen. Mocht je, per abuis, te gek gedaan hebben, geen paniek. Masseurs, verzorgers, fysiotherapeuten en vitaliteitscoaches zijn aanwezig voor de nodige ondersteuning. Schrijf je snel in via www.twenterandrun.nl of meld je op de dag zelf bij één van de podia.

Local Food Truck Markt

Aan de inwendige mens zal ook zeker gedacht worden. Op het horecaplein zal de gehele dag een Local Food Truck Markt plaatsvinden. 5 Food Trucks zijn aanwezig (open v.a. 11uur) met onder andere sushi, verse pizza, smoothies, wafels met fruit, broodjes zalm, wraps en nog veel meer.

Twenterand Run

Gezond Twenterand beloofd een sportief, gezond en gezellig samenzijn te worden. De echte fanatiekelingen gaan een dag eerder (20 mei) ongetwijfeld ook alles geven tijdens de Twenterand Run. Deelnemen kan voor een ieder op zijn / haar favoriete afstand. Zowel recreatieve- als wedstrijdlopers worden uitgedaagd het beste van zichzelf naar boven te halen. Inschrijven voor de Twenterand Run kan eveneens via www.twenterandrun.nl

Feest

Na alle inspanningen is het uiteraard ook tijd voor ontspanning. Traditiegetrouw zal de feesttent weer opgebouwd worden. De vrijdag en zaterdagavond zal er genoeg te doen zijn in- en om de tent. Topacts als Poar Neem’n, Otto Wunderbar en Het Feestteam zorgen zaterdagavond voor een onvergetelijke afsluiter van een bijzonder sportief weekend. Scoor ook hiervoor tijdig je tickets.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer