TVC ’28 verpulvert MASVV met 6-1

Vanmiddag was MASV uit Arnhem te gast op Sportcomplex De Grote Moat in Tubbergen. In februari verloren de mannen van trainer Michiel Mensink in Arnhem met 3-1. Kortom, er moest wat rechtgezet worden in Tubbergen. En dat gebeurde.

De eerste 20 minuten ging het redelijk gelijk op. Het was Mick Schlepper die in de 20e minuut TVC ’28 met een verwoestende uithaal in de dak van het doel op een 1-0 voorsprong zette. Kort daarop wist Mart Groothuis de 2-0 aan te tekenen. Na ruim een half uur spelen was het wederom raak voor de blauwhemden. Jeffrey Huizinga zette de 3-0 op het scorebord. En nog voor rust werd het zelfs 4-0 via Maarten Booyink.

In de tweede helft bleef TVC de betere ploeg en breidde het de voorsprong verder uit. Okke Schepers wist, na lange tijd uit de running te zijn geweest, het net te vinden. In de 60e minuut werd het dus 5-0. Kort daarop wist Jeffrey Huizinga zijn tweede doelpunt van de middag aan te tekenen vanuit een vrije trap: 6-0. Invaller Jochem Jansen raakte kort daarop de lat. De zevenklapper bleef uit en redde MASV redde de eer nog door in de 76e minuut de 6-1 op het scorebord te zetten.

Al met al een prima overwinning voor TVC ’28. Volgende week speelt de ploeg op eigen honk tegen Columbia. De aftrap in Tubbergen is om 14.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer