Zaalvoetballers Excelsior ’31 verliezen van effectief CFM/Transito

De zaalvoetballers van Excelsior ’31 verloren vrijdagavond met ruime cijfers (7-1) van CFM/Transito. Tot aan rust deed de uitgedunde selectie van de Rijssenaren (het moest het doen zonder sterkhouders Remco van Leeuwen en Cor Pongers) nog goed mee in Werkendam.

In een gelijk opgaande eerste helft had Excelsior ’31 de meeste kansen en kwam het verdiend op voorsprong. De thuisploeg kwam op gelukkige wijze naast Excelsior, nadat een schot van richting werd veranderd. Ruststand: 1-1.

Na de thee werd Excelsior ’31 simpelweg uitgecounterd door CFM/Transito, dat in de afronding ook nog enorm effectief was. Een kwaliteit van de tegenstander, maar bij standaardsituaties in het voordeel van Excelsior krijgt het te vaak de deksel op haar neus.

Aankomende vrijdag wacht de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Dan gaat de reis naar Gorinchem om het op te nemen tegen nummer drie ZVG/Cagemax. Een week later sluiten de Rijssenaren het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen LZV/Kuypers.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer