Den Ham deelt punten in laatste competitiewedstrijd

Tegen De Esch uit Oldenzaal stond er voor Den Ham eigenlijk niets meer op het spel. De tegenstander was al veroordeeld tot het spelen van duels om promotie en degradatie met de periodekampioenen van de derde klasse. De Hammenaren waren sinds enkele weken al zeker van lijfsbehoud.

Vrijdag was een heugelijke dag bij Den Ham. Het jongste bestuurslid Kantinus werd in de echt verbonden met zijn geliefde Marianka. Het complete bestuur was dan ook aanwezig op de bruiloft, tot in de kleine uurtjes. Om terug te keren op de laatste wedstrijd van Den Ham, het niveau van het duel was het beste te omschrijven als het gevoel dat menig bestuurslid op de zaterdagmorgen had.

Dan mag u zelf het antwoord invullen. Tijdens de eerste helft was er in de 44e minuut een doelpoging van Den Ham die meer had verdiend. In de tweede helft was Randal van Haarst nog dicht bij een treffer, na een mooie actie aan de linker buitenkant. De tegenstander kwam gedurende de gehele wedstrijd niet tot doelrijpe kansen. Dat kwam mede doordat meerdere spelers verplicht rust kregen wegens kans op kaarten die in de nacompetitie zouden moeten worden ingelost.

Daarom stond het duel in het teken van afscheid nemen. Kevin Ruiterkamp gaat lager spelen en Nick Haselhorst en Malke Gecer gaan Den Ham verlaten. Ook verzorgster Loes Ottens stopt ermee. Ze werden allen bedankt voor hun inzet middels een fraai boeket bloemen. Tot slot was ook scheidsrechter Jansen uit Apeldoorn bezig aan zijn laatste competitieduel. Nu meer dan 35 jaar hangt ook hij zij Stradivarius aan de Wilgen. Maar Den Ham heeft klassebehoud veilig gesteld dit jaar. En daarmee was het tijd voor een feestje in de kantine.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer