Paul Bonnes nieuwe hoofdtrainer De Tukkers Vrouwen 1

Paul Bonnes zal, met ingang van 1 augustus de nieuwe hoofdtrainer zijn van De Tukkers VR1. De Technische Commissie van de Albergse club is erg blij om deze naam toe te kunnen voegen aan het trainersgilde voor komend seizoen.  Paul is in zeker zin geen onbekende van onze vereniging. Meerdere keren heeft hij met andere teams tegen onze dames gespeeld en de onderlinge contacten zijn altijd goed geweest.

‘Toen wij het bericht ontvingen dat Tino Stoop aan het einde van het seizoen zijn lopende contract wilde ontbinden, hebben wij direct contact gezocht met Paul. Wij kennen zijn werkwijze en inzicht in het voetbalspel en zijn ervan overtuigd dat Paul goed bij De Tukkers past’, aldus Silke Tulk, TC-lid van de meiden & dames.  ‘Na een paar mooie gesprekken was voor ons snel duidelijk dat wij Paul graag wilden contracteren en konden de onderhandelingen met de oud-trainer van o.a. de dames van Rigtersbleek ook snel worden afgerond. Met Thijmen ter Horst als assistent-trainer en Susan von Pieckartz als leidster, hebben wij het kader voor het komend seizoen helemaal rond en zijn wij klaar voor ons eerste seizoen in de hoofdklasse. Wij zijn enorm trots op de selectie en staf en hebben er het volste vertrouwen in dat zij zich staande weten te houden op het een-na-hoogste amateurniveau van Nederland.’

Naast het contracteren van Paul Bonnes voor Vrouwen 1, hebben Mark Kuiphuis en Ingo Meijer hun contract verlengd bij De Tukkers VR2 (uitkomend in de tweede klasse) en zal Marieke Olsman ook komend jaar de trainster zijn bij De Tukkers VR3 (uitkomend in de vijfde klasse).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer