Stepteam Twente succesvol tijdens Eurocup

Het Pinksterweekend stond voor een aantal leden van Stepteam Twente in het teken van de twee daagse Eurocup die in het Duitse Gelsenkirchen werd gehouden. Na een tijd van afwezigheid aan wedstrijden, stonden de steppers te popelen om te laten zien wat zij in huis hadden. En dat hebben zij laten zien.

De steppers verreden de wedstrijden over een gecombineerde gravel- en afvalt baan. Junior Sven Hans uit Hengelo heeft in zijn leeftijdscategorie de eerste plaats behaald. Herm Flink (ook uit Hengelo) finishte bij de veteranen als 2de. Zijn zoon Jasper Flink die meedeed in de koningsklasse de heren senioren, wist de bronzen medaille mee naar huis te nemen. Enschedese Agnes Bossink heeft bij de vrouwen een geweldige prestatie neergezet als beste veterane en als eerste dame overall over de streep te komen.

In de avond vond de estafette plaats; een fanatiek onderdeel binnen de stepsport. De heren van Stepteam Twente wist hierbij het zilver te pakken.

Op zondag vond de marathon plaats. De gecombineerde gravel- en asfalt baan en de warme temperaturen vroegen veel van de rijders. Sven Hans won als junior de gouden medaille. Agnes Bossink eindigde als 1ste veterane en 2de dame overall.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer