9e Richard Bertelink Memorial op 19 en 21 augustus bij RKSV NEO

NEO organiseert a.s. donderdag 19 en zaterdag 21 augustus de 9e  editie van de Richard Bertelink Memorial. Met Achilles’12, Enter Vooruit, Enter, de Esch, PH Almelo, Rigtersbleek, Sparta E  en uiteraard NEO zelf is er weer een aansprekend deelnemersveld tot stand gekomen en met meerdere clubs is er een historische link, kijkend naar de huidige trainers. Dit toernooi wordt vrij vroeg in de voorbereiding gehouden en is een ideale gelegenheid voor de trainers om wat spelers of opstellingen uit te proberen.

Op donderdag 18 augustus worden vanaf 18.30 door elke club twee wedstrijden gespeeld.

Op zaterdag 20 augustus worden vanaf 15.30 de laatste twee duels afgewerkt

Alle duels duren 45 minuten zonder pauze.

De Richard Bertelink Memorial is een toernooi zonder grote prijzen. De voorbereiding op de competitie moet centraal staan, maar uiteraard zal elk team zijn wedstrijden willen winnen. Het belooft dus weer een interessant toernooi te worden op ‘t Wooldrik, waarvoor u van harte wordt uitgenodigd.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer