Eurol verlengt samenwerking Hellendoorn Rally

Eurol is voor de 6e keer op rij de naamgever en hoofdsponsor van de grootste rally van Nederland. De samenwerkingsovereenkomst werd getekend door Theo Engels, voorzitter van de Stichting Hellendoorn Rally en Dennis Marsman, Marketing Manager van Eurol.

Theo Engels over de samenwerking met Eurol: “Eurol is al vele jaren een trouwe partner die ons in de volle breedte ondersteuning biedt. We werken intensief samen en delen de passie voor de rallysport. We zijn blij dat onze rally wederom de naam van deze toonaangevende, internationale producent van smeermiddelen mag dragen.” Dennis Marsman vult aan: ”Wij dragen de Nederlandse rallysport een warm hart toe. Daarvoor ondersteunen we al jaren de Eurol Hellendoorn Rally die bij wijze van spreken in onze achtertuin wordt verreden. Daarnaast zijn we succesvol partner van Nederlands rallykampioen Bob de Jong en hebben we onlangs de samenwerking met de jonge rallycoureur en Talent TeamNL-lid Mitchel van den Brink geïntensiveerd. Bovendien hebben wij een prestatie verbeterende Specialty rally- en racinglijn ontwikkeld waarmee al vele coureurs op het podium hebben gestaan.”

De Eurol Hellendoorn Rally wordt dit jaar verreden op vrijdag 16 en zaterdag 17 september en belooft zoals vanouds weer een echt spektakel te worden. De rally, die dit jaar het 40-jarige jubileum mag vieren, is continue op zoek naar vernieuwing en verbetering. Daarom is dit jaar gekozen voor het Avonturenpark Hellendoorn als nieuwe locatie van het servicepark. De rallyteams staan hier gegroepeerd waardoor het voor de bezoeker nog attractiever wordt om het servicepark te bezoeken. Verder is een aantal proeven vernieuwd en staat een aantal aansprekende rijders aan de start. Meer hierover wordt de komende weken bekend gemaakt op de website van de rally: www.eurolhellendoornrally.com.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer