FC Twente richting play-offs Conference League

In de eigen Grolsch Veste wist FC Twente te winnen met 4-1 van FK Cukaricki en daarmee is het verzekering van een plek in de play-offs in de Conference League. De volgende tegenstander wordt Fiorentina. FC Twente opnieuw slecht aan de wedstrijd en FK Cukaricki wist na zeven minuten al doel te treffen via Adzic, 0-1. Adzic was in het verleden nog actief voor FC Emmen en PEC Zwolle. Even later was het Unnerstall die FC Twente behoedde voor een 0-2 achterstand. Daarna was het FC Twente dat de overhand pakte. Na een blunder in de verdediging van FK Cukaricki was het Pröpper die in de 16e minuut bij de 2e paal binnen kon schieten. Na ruim een half uur spelen was het Vlap die de 2-1 binnen kopte.

Jans wisselde niet in de rust. FC Twente bleef de betere ploeg en kreeg enkele kansen maar scoorde niet. Na enkele wissels rond de 70e minuut gebeurde er weinig. Toch wist de Griekse invaller Tzolis het publiek nog te vermaken door in de laatste 10 minuten nog 2x te scoren waardoor de eindstand 4-1 werd. Volgende week reist FC Twente dus af naar Fiorentina. Op donderdag 18 augustus vindt daar de eerste confrontatie plaats.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer