Mike Veenstra tekent contract bij HHC Hardenberg

Mike Veenstra heeft een contract getekend bij HHC Hardenberg. De 20-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen in het Onder 23-team en speelde de voorbereiding al mee bij het eerste elftal.

Foto: HHC Hardenberg

De speler uit Zuid-Afrika wist in de voorbereiding al vaker te scoren en maakte vorige week bij SVV Scheveningen zijn eerste doelpunt in het shirt van HHC Hardenberg. In het uitduel tegen KVV Quick Boys vorig seizoen maakte Veenstra zijn debuut bij het vlaggenschip van de club.

Eerder speelde hij voor DZOH en SVBO, in het seizoen 2020/2021 sloot Mike Veenstra aan bij Onder 23. ‘De aanvaller is erg blij met zijn contract’, laat de club middels een persbericht weten. “Ik had niet verwacht dat ik zo’n goede voorbereiding zou spelen. Natuurlijk ben ik super blij met deze kans”, aldus Veenstra.

Technisch manager Gert Heerkes: “Ik vind het heel knap dat hij, vanuit het ambitieuze plan dat hij heeft, naar HHC Hardenberg is gekomen. Hij heeft zich vorig jaar goed gemanifesteerd bij Onder 23. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. We hopen nog veel van hem te zien en dat hij zich nog verder mag doorontwikkelingen, zoals hij nu doet.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer