Webton

Nuttige oefenwedstrijd voor Webton-mannen

In het weekend, dat de reguliere volleybalcompetitie stil lag in verband met de WK dames speelden de Webton-mannen een oefenwedstrijd tegen het Papendal-team, oftewel Jong Oranje.

Een mooie gelegenheid om opstellingen, tactiek en wissels uit te proberen tegen een goede tegenstander. Jong Oranje traint maar liefst 10x (!) per week en kan beschikken over een zeer talentvolle selectie, waarin Xander Bomert, die vorig seizoen vanuit Webton voor Oranje werd geselecteerd  één van de beste aanvallers is. Het publiek in de goedgevulde sporthal Veldwijk kon genieten van mooie aanvallen en prachtige reddingen.

En de Webton-trainers Rinke Olthof en Theo Peters waren zeer tevreden over deze vooral nuttige wedstrijd, die overigens gewonnen werd door Jong Oranje, maar dat was in dit geval bijzaak. Het ging om het oefenen en uitproberen. Zaterdag aanstaande speelt Webton in de Topdivisie de uitwedstrijd in Kampen tegen Reflex en dan kan ook gezien worden of deze oefenwedstrijd vruchten heeft afgeworpen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer