De weg omhoog voor de heren van Webton?

Zo zou je het kunnen noemen: de opmars van de Webton-mannen in de Topdivisie. Na nipte nederlagen in de eerste twee competitiewedstrijden ( twee keer 2-3) werd afgelopen zaterdag in Elburg duidelijk gewonnen van de plaatselijke EVV. Met 0-3 ging de winst mee naar Hengelo.

Goed voor het zelfvertrouwen. Deze week goed trainen en dan zaterdag thuis weer “aan de bak”. Op bezoek komt Orion2 uit Doetinchem, dat altijd over een sterke selectie beschikt. Trainer Rinke Olthof zit na een knieoperatie weer op de bank, samen met Theo Peters, die hem in Elburg verving. Kortom: volop spanning verwacht,  een goede pot volleybal met na afloop natuurlijk even gezellig napraten met een drankje in de kantine.

Tot zaterdag a.s. aanvang 19.00 uur, toegang, inderdaad gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer