Ruime thuisnederlaag voor Vasse 

Vasse heeft na de beker onderbreking niet weten te winnen van DSVD uit Deurningen. De blauw-witten stonden bij de rust met 0-1 achter. Na de thee liepen de gasten gemakkelijk uit naar een 4-0 overwinning.

Foto uit archief

Het begin van de wedstrijd was gelijk opgaand. Beide teams konden niet echt een vuist maken, al waren de gasten een aantal keren gevaarlijker voor het doel. Het enige wapenfeit van de thuisploeg deze eerste helft kwam van spits Douwe Naber, maar zijn inzet ging over het doel.

DSVD ging toch met een voorsprong de rust in. Een voorzet vanaf de zijkant werd door de spits vakkundig via de binnenkant van de paal binnen gekopt. Na rust probeerde Vasse in de wedstrijd te komen, maar tot echte kansen leidde dit niet. DSVD werd in het zadel geholpen door de leidsman uit Nijmegen en mocht plots een indirecte vrije trap op punt zestien nemen. Tot groot ongenoegen en ongeloof bij de blauw-witten, werd deze vrije trap ook nog eens tot doelpunt gepromoveerd.

DSVD kon rustig achterover leunen en uit een counter werd opnieuw door de spits het net gevonden. Vasse was het hierna kwijt en de 4-0 werd na een tweetal pogingen ook nog binnengewerkt. Al met al een frustrerende middag voor Vasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer