VV Manderveen krijgt pak slaag in Borne

In haar vierde competitiewedstrijd heeft VV Manderveen met 6-0 verloren van BVV Borne. Na een 1-0 ruststand ging het kort na rust opeens hard en liep de score snel op. 

In het begin van de wedstrijd waren de kansen voor beide ploegen. Jorn Heidkamp en Kevin Huzink waren dichtbij voor Manderveen en Wout Wesselink had voor de bezoekers de openingstreffer op zijn schoen.

Verschalkt

Aan de andere kant was Borne ook een aantal keer dicht bij een treffer, dat werd voorkomen door de Manderveense doelman. Kort voor de rust was een dieptepass achter de Manderveense defensie echter dusdanig op maat dat Job Kuipers verschalkt kon worden.

Hekkensluiter

Na de rust ging het echter opeens hard. Corners in de 48ste en 52ste minuut werden gepromoveerd tot doelpunten en Timo Paus haalde een speler van Borne neer waardoor de bal via de stip raak kon schieten. Nadat Manderveen met een man minder kwam te staan toen Luuk Withag geblesseerd het veld moest verlaten werd met twee doelpunten het halve dozijn voor Borne volgemaakt.

Voor Manderveen een stel zure druiven, daar het samen met Borne nog puntloos onderaan stond in de stand. Manderveen is nu hekkensluiter van de competitie, komende donderdag speelt het in Gramsbergen een bekerwedstrijd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer