Benjamin Can neemt afscheid bij Achilles Enschede

Benjamin Can neemt na dit seizoen afscheid als hoofdtrainer van Achilles Enschede. Can is bij de zaterdagvierdeklasser bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer.

Foto: Wicher Folkers

Vorig seizoen eindigde Benjamin Can met Achilles op een verrassende zesde plek in de vierde klasse G. Dit seizoen staat de formatie van Can na acht wedstrijden tiende.

“Ik ben Achilles Enschede voor altijd dankbaar dat ik hier heb mogen ruiken aan het hoofdtrainerschap”, vertelt Benjamin Can. “Maar na twee seizoenen is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben heel benieuwd wat er op mijn pad komt”, aldus de hoofdtrainer.

“Eerst gaan we er met Achilles alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen”, vevrolgt Can. “Zodat ik met een goed gevoel afscheid kan nemen.” Achilles Enschede gaat op zoek naar een opvolger.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer