Drukke maanden van actie breken aan voor Vroomshoopse Boys

Naar het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys wordt uitgekeken. En dat niet alleen, want er worden vele acties gevoerd om van droom naar daad te gaan.

Met de leden is afgesproken dat het streefgetal van de acties € 150.000,00 bedraagt. De teller staat inmiddels al op meer dan 45 mille. Een obligatieschenking en de kenteken-actie lopen momenteel nog, maar in de maanden november en december van dit jaar wordt er nog duidelijk een tandje bijgezet.

WK Poule Vroomshoop

Zo is er een aantrekkelijke WK Poule Vroomshoop opgezet. Die actie is niet alleen bedoeld voor leden en sponsoren van Vroomshoopse Boys, maar voor iedereen die de Boys een warm hart toedraagt. Er is maar liefst 1.000 euro aan prijzengeld, waarbij de beste voorspeller een bedrag van 650 euro toucheert. De nummer 2 wint een bedrag van 250 euro en de nummer 3 wint 100 euro. Het inschrijfgeld voor deelnemers vanaf 18 jaar bedraagt 20 euro.

Prachtige prijzen

Voor de jeugd jonger dan 18 jaar bedraagt het inschrijfgeld 10 Euro. Ook de jeugd kan prachtige prijzen winnen, zoals een PS4 controller plus FS4 Fifa, een cadeaubon van 100 euro, twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Twente en een shirt van diezelfde club. Via een link op de website www.vvvroomshoopseboys.nl kan ingeschreven worden en kunnen de voorspellingen vastgelegd worden voor alle wedstrijden op het wereldkampioenschap in Qatar.

Stapje dichterbij

Klap op de vuurpijl van de actiemaanden november en december is de glazen kantine, die van 27 tot 30 december van dit jaar wordt gehouden. Dat vindt plaats in en rondom de kantine ’t Flierhuus van Vroomshoopse Boys op De Bosrand. Qua formule is dit te vergelijken met het vertrouwde glazen café. Rondom de glazen kantine op De Bosrand worden tal van aansprekende activiteiten gehouden met ook een muzikale inbreng. De organisatoren verwachten veel belangstelling voor de glazen kantine en daardoor ook een mooie opbrengst. Mede daardoor komt het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys dan weer een stapje dichterbij.

Naast de WK Poule Vroomshoop loopt momenteel ook een Sinterklaas-actie. Heerlijke sinterklaaslekkernijen kunnen digitaal besteld worden, zoals gevulde speculaas, taart, molens, rondo’s, chocoladeletters en kruidnoten. Meerdere pakketten kunnen in een leuke sinterklaasdoos worden besteld.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer