FC Twente Vrouwen verslaat Excelsior met ruime cijfers

FC Twente Vrouwen heeft Excelsior zondagmiddag met ruime cijfers verslagen. Op Sportcampus Diekman won de ploeg van trainer Joran Pot met maar liefst 9-0.

Foto: Sportfoto-Oost.nl (archief)

Hiermee is FC Twente ook na zeven competitieduels nog zonder puntverlies in de Eredivisie Vrouwen. Komende zondag staat er een topper op het programma, dan speelt FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste tegen Ajax.

Overwicht uitgedrukt

Fenna Kalma opende al na drie minuten de score. Het overwicht van FC Twente Vrouwen werd uiteindelijk pas na een half uur spelen uitgedrukt op het scorebord. Nadat Renate Jansen voor de 2-0 tekende, was Caitlin Dijkstra trefzeker uit een hoekschop en werd er met een 4-0 tussenstand gepauzeerd.

Wedstrijd controleren

Na de thee bleef FC Twente Vrouwen de wedstrijd controleren. De ploeg liep via Van Dooren, Kalma en Renate Jansen uit naar 6-0. Fenna Kalma tekende daarna voor haar derde en vierde treffer van de middag. Ook invalster Ella Peddemors bleek trefzeker. Uiteindelijk werd het veld verlaten met een eindstand van 9-0.

FC Twente Vrouwen speelt zondag 27 november om 12.15 uur in De Grolsch Veste tegen Ajax. Ook de Amsterdammers zijn dit seizoen nog zonder puntverlies.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer