Pascal Mulder verlengt bij HHC Hardenberg

HHC Hardenberg en Pascal Mulder gaan langer met elkaar in zee. Afgelopen seizoen veroverde de 23-jarige verdediger een basisplek bij het eerste elftal. Donderdag verlengde Mulder zijn contract met nog een seizoen.

Foto: Sportfoto-Oost.nl

Pascal Mulder kwam afgelopen zomer over van VV Staphorst en tekende een contract voor één seizoen. Technisch directeur Gert Heerkes bestempelde hem toen al als een talentvolle, jonge centrale verdediger uit de regio.

“We zijn zeer tevreden dat we weer een sterkhouder hebben vastgelegd voor het volgende seizoen”, vertelt Heerkes tegenover de officiële kanalen van de club uit Hardenberg. “Pascal heeft absoluut aan de verwachtingen voldaan en er zit nog potentie om verder te ontwikkelen qua spel, maar ook in leiderschap. Mooi dat deze regionale speler goed bij de club blijkt te passen.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer