TVC ’28 dendert over Gomos heen en scoort vijf keer

TVC ’28 heeft zondagmiddag overtuigend gewonnen van vv Gomos. Na 90 minuten stond er een 5-0 uitslag op het scorebord.

De eerste mogelijkheid voor TVC liet niet lang op zich wachten. De eerste zestig seconden waren nog niet voorbij toen Roelofs rakelings over schoot.

Comfortabele voorsprong

Twee minuten later volgden er weer twee kansen en ook Gomos meldde zich even bij het doel van Hesselink. Het eerste doelpunt werd gescoord door Schepers, die door miscommunicatie in de verdediging van Gomos de bal in een leeg doel kon tikken. Vijf minuten voor rust maakte Roelofs er op aangeven van Schepers nog 2-0 van en kon TVC ’28 met een comfortabele voorsprong aan de thee.

Schitterend afstandsschot

In de tweede helft begon TVC afwachtend en gunde het Gomos een aantal kansen. Deze mogelijkheden werden afgewisseld door dreiging van TVC, met pogingen van Hofste en Huiskes. Een kwartier voor tijd was het Roelofs die met een schitterend afstandsschot de keeper verraste en de wedstrijd in het slot gooide. Tien minuten later scoorde invaller Koen Leemhuis met een mooi rollertje de 4-0.

Koen Fleer zette de eindstand op het scorebord door de bal na twijfelend optreden van de keeper in het doel te werken. TVC ’28 neemt nu de leiding op de ranglijst. Volgende week staat de derby tegen NEO op het programma. Zaterdag om 19.00 uur wordt er afgetrapt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer