Wegen hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en Vroomshoopse Boys gaan scheiden

De wegen van Vroomshoopse Boys en Jan-Peter Jonkman scheiden na vier seizoenen. De hoofdtrainer neemt aan het einde van het huidige seizoen afscheid van de club.

Foto: Annelies Gombert

Onder leiding van de hoofdtrainer uit Meppel behaalde Vroomshoopse Boys in 2020 een periodetitel in de tweede klasse. Door corona werd de competitie daarna stopgezet en kon die periodetitel niet verzilverd worden. Dit seizoen is Vroomshoopse Boys goed gestart in de 2e Klasse J en staat ongeslagen op de vierde plaats. In het bekertoernooi is het jonge en talentvolle team van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman dit seizoen doorgedrongen tot de tweede ronde van de knock-out fase.

Ook het contract van Henk Harmens als assistent-trainer wordt niet verlengd. Henk Harmens is in totaal over negen seizoenen drie periodes aan de Boys verbonden geweest. In het seizoen 2013-2014 was Harmens hoofdtrainer van Vroomshoopse Boys, dat toen kampioen werd en promoveerde naar de eerste klasse. In het seizoen 2018-2019 keerde Henk Harmens terug bij Vroomshoopse Boys als assistent-trainer van de A-selectie.

Beide trainers staan bekend om hun drijfveren, zodat de periode bij Vroomshoopse Boys succesvol afgesloten kan worden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer