Zaalvoetballers Excelsior ’31 verspelen voorsprong

De zaalvoetballers van Excelsior ’31 waren vrijdagavond hard op weg om drie punten bij te schrijven in de landelijke eerste divisie, maar gaven op onverklaarbare wijze een 0-3 voorsprong weg. Het moest in Terborg bij Brasil ’77 na een 3-3 gelijkspel uiteindelijk genoegen nemen met een punt.

Excelsior ’31 ging met een 0-2 voorsprong de rust in door twee doelpunten van Lucas Aydin. Kort na de thee maakte Remco van Leeuwen de 0-3 en leek Excelsior op rozen te zitten. Maar niets was minder waar. Excelsior ’31 speelde verkrampt nadat het op knullige wijze de 1-3 tegen kreeg. Niet veel later viel ook de 2-3 en werd het tot aan het slot van de wedstrijd spannend.

Kort voor het fluitsignaal dachten de Rijssenaren op 2-4 te komen, maar een scrimmage voor het doel bij de thuisploeg leverde Excelsior net geen vierde treffer op. De thuisploeg sloeg niet veel later wél toe met een 3-3 eindstand als gevolg. Hierdoor eindigde de avond voor Excelsior ’31 in een deceptie.

Aankomende vrijdag wacht voor de ploeg uit Rijssen een thuisduel tegen ZVV Urk. Deze wedstrijd in Sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer