Vanaf woensdag 8 maart drie gratis proeflessen judo in de IISPA hal

Judo Almelo gaat vanaf 8 maart weer judo verzorgen in de IISPA hal. Een lang gekoesterde wens van de vereniging gaat hiermee in vervulling. Judo Almelo verzorgt het merendeel van haar lessen in de judozaal bij Sporthal de Schelfhorst.

Er komen twee trainingen. De eerste training is van 17.30 – 18.30 uur voor jongens en meisjes tot 9 jaar en de tweede training is van 18.30 – 19.30 voor 9 jarige en ouder.

De lessen zullen verzorgd worden door Boaz Vollering. In samenwerking met Sportbedrijf Almelo en de buurtsportcoaches zullen de omliggende scholen

Judo is leuk en leerzaam voor kinderen. Niet alleen kunnen ze in deze sport lekker hun energie kwijt, ze leren bovendien belangrijke sociale vaardigheden en waarden tijdens de lessen.

Daarnaast is de sport bij Judo Almelo betaalbaar, een pak is bij ons tegen inkoopsprijs te bestellen. We werken daarnaast nauw samen met Jeugdfonds Almelo en het Sportdepot. Het aanmelden per e-mailbericht naar judoalmelo@gmail.com of er kan contact opgenomen worden met 06-22961789.

Onder de nieuwe leden verloot Judo Almelo drie judopakken ter waarde van 25 euro.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer