VZ&PC

VZ&PC blijft winnen

De Vriezenveense waterpolo heren blijven hun wedstrijden winnen, ook in de thuiswedstrijd tegen het Hengelose WS,Twente bleven de Vriezenveners de bovenliggende partij.

Een bliksemstart van de ploeg in de eerste periode zette de Hengeloers op een flinke achterstand 6-1. M. Smelt had er toen al met zijn ferme schoten viermaal de Twente keeper gepasseerd. In de tweede periode werden net als in de eerste, de ondertallen goed opgelost, B. Goos en M. Bloemhof zetten VZ&PC verder op voorsprong. 7-2.

In het derde deel stokte de productie enigszins na de 9-2 kwamen door slordigheden van Vriezenveens kant de Hengeloers tweemaal tot scoren 9-4. Een 2 meter doelpunt en manminder bracht WS. Twente zomaar in de buurt, de overtallen van Vriezenveense zijde bleven uit en werd het onnodig spannend toen de Hengeloërs op één doelpunt kwamen.

Uiteindelijk werd het verschil toch gemaakt door scores van M.Hof en M.Smelt door uit overtal binnen te schieten 11-8.

Setstanden

6-1
8-2
9-4
11-8

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer