Het Twentse Ros Special 2023

Uitgever News Outside uit Tubbergen heeft voor het eerst een krantenspecial voor Het Twentse Ros uitgegeven. Uiteraard weer op handig A4 formaat dat handzamer en prettiger is om te lezen. Deze special heeft een oplage van 10.000 stuks met huis aan huis verspreiding in de gemeente Tubbergen. In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, eigenaar van www.hippischtwente.nl. Daarin vallen onder meer diverse artikelen over deelnemers en de festiviteiten van het concours hippique van Het Twentse Ros dat dit jaar voor het eerst op het prachtige terrein van BWG Stables wordt gehouden. News Outside wenst u veel leesplezier!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de volledige sportkrant te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer