Foto: HHC Hardenberg

HHC strikt nieuwe aanvaller: Raymond Gyasi naar De Boshoek

Raymond Gyasi speelt komend seizoen in het oranje-zwart van HHC Hardenberg. De 28-jarige aanvaller speelde dit seizoen voor De Treffers en kwam daarvoor uit voor verschillende clubs, waaronder FC Noah, SC Cambuur, FC Emmen, Roda JC en AZ.

Technisch manager Gert Heerkes is verheugd. “Zeer tevreden zijn we met de komst van Raymond naar HHC. Hierdoor zijn we weer verzekerd van versterking op de vleugel posities. Met z’n dribbels en snelheid zal hij zeker bijdragen aan het aanvallende spel. Dit heeft hij al bewezen bij diverse BVO’s”, zegt Heerkes. “Daarnaast was het prettig de vastberadenheid te merken om voor HHC te willen spelen.”

Gyasi heeft erg veel zin in zijn nieuwe avontuur. “HHC is een hele mooie, grote club en ook het familiegevoel spreekt mij erg aan. Veel spelers zitten er al lang, ook daar merk je dat aan. Natuurlijk kijk je ook naar het voetbal en de drive naar voren die HHC kenmerkt past ook bij mij als speler. Ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer