VZ&PC

Kleine nederlaag VZ&PC om derde plek

In de strijd om de derde plaats in de tweede divisie tussen VZ&PC en Watervlo uit De Meern leed de Vriezenveense ploeg een kleine nederlaag.

Nadat T. Roelofsen de thuisploeg op 1-0 had gezet incasseerde VZ&PC drie meterdoelpunten en kon het niet tot scoren komen uit twee overtallen.
Watervlo tikte de 2-4 binnen uit overtal 2-4. In de tweede periode wist alleen JW. Goos het doel te vinden en werd de wedstrijd feller wat uitmondde in drie ondertal situaties waardoor Watervlo verder kon uitlopen 3-6.

Ook In de derde periode konden de Vriezenveners niet dichterbij komen en werd de wedstrijd slordiger en steviger VZ&PC kon niet profiteren van een tweetal overtallen en kwam mede door weer een 2 meterdoelpunt verder op achterstand 4-8.

VZ&PC zette alles op alles om de stand om te buigen, ook de Watervlo mannen lieten zich onbetuigd en moesten tot tweemaal toe een strafworp toelaten die door Smelt en Sportel onberispelijk werden benut 6-8. In de eindfase leek het af en toe een Vechtwedstrijd een aantal man minders voor de Vriezenveners kwamen daardoor verder op achterstand 6-9.

VZ&PC repareerde nog tot 7-9 maar profiteerde Watervlo van een mislukte aanval van VZ&PC en leed daardoor een wat geflatteerde 7-10 nederlaag.
Door dit resultaat ging de derde plek verloren en zullen de Vriezenveners hoogst waarschijnlijk op een vierde stek eindigen.
VZ&PC kan OZ&PC uit Oldenzaal nog aan de titel helpen als net op 8 April tegen koploper AQUA NOVIO in Nijmegen een resultaat weet te behalen.

Setstanden

2-4
3-6
4-8
7-10

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer