SV Vasse moet zure nederlaag slikken tegen Trias

Vasse heeft thuis een onnodig en zuur verlies geleden tegen Trias. Op het eigen sportpark t’ Lankamp werd het 4-2 voor de bezoekers uit Winterswijk
Vasse begon sterk aan de wedstrijd en leek na 10 minuten op een 1-0 voorsprong te komen. Max Geerdink Johannink schoot de bal langs de keeper maar een verdediger van Trias kon nog net de bal van de lijn halen. Hierna nog een kans voor Vasse via Stef Wiefferink maar zijn inzet werd gekeerd door de keeper. Niet veel later leek Vasse op voorsprong te komen, echter werd het doelpunt van Rick Haarhuis afgekeurd. Hierna was Vasse het kwijt en Trias liep uit naar een 2-0 voorsprong. Net voor rust zorgde Douwe Naber met een schuiver voor de aansluitingstreffer en beide teams gingen rusten met een 1-2 tussenstand.
Vasse kwam na rust met goede bedoelingen uit de kleedkamer en Daan Haarhuis schoot al direct net naast. Toch was het weer Trias dat wel het net wist te vinden en dus vlak na rust een 1-3 achterstand. Vijf minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer van Rick Haarhuis. Het slotoffensief van Vasse duurde niet lang want in de counter schoot Trias de 4-2 tegen de touwen. Al met al zat het Vasse niet mee deze middag en verliest het onnodig van Trias. Donderdag staat de inhaalwedstrijd thuis tegen Luctor op het programma.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer