Fenne Kalma tekent bij Wolfsburg

Fenna Kalma maakt een transfer naar VfL Wolfsburg. De 23-jarige spits verruilt FC Twente komend seizoen voor de Champions League finalist. Kalma werd in de laatste twee seizoenen, in dienst van FC Twente, topscorer van de Vrouwen Eredivisie. Na meer dan honderd competitiegoals is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De Friezin tekent tot 2026 bij Die Wölfinnen. Kalma: “Ik heb een erg fijne en leerzame tijd gehad bij FC Twente. Ik heb daar mogen samenwerken met mooie mensen. Daarvoor ben ik de club dankbaar. Nu ben ik klaar voor een volgende stap in mijn carrière. Na zeven seizoenen op het hoogste niveau in Nederland te hebben gespeeld, kijk ik ernaar uit om de overstap te maken naar de Duitse competitie. VfL Wolfsburg is al jaren een topclub in het vrouwenvoetbal en ik ben ontzettend blij om daar aan de slag te gaan.”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer