Judoka’s judovereniging THAG volgen clinic van topjudoka’s

Twee judoka’s van de nationale selectie zijn zaterdag 30 april te gast geweest bij judovereniging THAG en hebben de les verzorgd in de eigen dojo.

Tigo Renes, zeer veel prijzen behaald bij de junioren en nu uitkomend in de klasse -21 jaar en tot 90 kg en Victor van Gerven, ook uitkomend onder -21 jaar, maar dan in de gewichtsklasse tot 66 kg. Internationaal hebben de beide judoka’s al zeer veel medailles behaald en hun doel zijn de Olympische Spelen in 2024 te Parijs. In hun drukke trainings- en wedstrijdschema hadden ze ruimte gemaakt in hun agenda om naar Judovereniging THAG te komen. Ze wonen en trainen bij het judo trainingscentrum Papendal.

Tigo en Victor gaven met veel plezier les en leerden de judoka’s enkele kneepjes om je partij te winnen. De judoka’s hebben veel geoefend en waren na afloop zeer enthousiast. Je maakt ook niet iedere dag mee dat je les krijgt van twee toppers!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer