Afsluiting in stijl van het seizoen van de Old Stars Twenterand

De wandelvoetballers van de Old Stars Twenterand sloten afgelopen vrijdag het seizoen 2022-2023 in stijl af. Na de wekelijkse training bij vv Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk werd de klootschietersbaan in Geesteren bezocht. Bij het veldschieten werden imponerende worpen afgewisseld met opzichtige afzwaaiers, maar dat mocht de pret niet drukken. Gezond bewegen, gezelligheid en vriendschap gaan hand in hand bij de Old Stars. Medio augustus 2015 werd deze vitale club opgericht met senioren uit alle kernen van de gemeente Twenterand. Het ledental is intussen tot boven de dertig leden gegroeid en stijgt nog steeds.

De gekwalificeerde trainers Bernd Bove uit Wierden en Herjan Eshuis uit Vriezenveen zorgen steeds weer voor gevarieerde oefenstof. Aan verschillende aansprekende externe walking football-toernooien werd afgelopen seizoen door de Old Stars Twenterand deelgenomen. Onlangs werd nog bij een groot toernooi bij vv Steenwijk een tweede plaats behaald.

Tijdens een afsluitende gezellige barbecue op het terras van vv Voorwaarts werd afgelopen vrijdag vooruitgeblikt op het volgend seizoen 2023-2024. Dat begint op vrijdagmorgen 1 september aanstaande op het kunstgras van het sportcomplex Het Twistveen van vv Voorwaarts.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer