Selectieteams van de jeugd van Vroomshoopse Boys veroveren opnieuw de Twenterand-cup

Op woensdagavond 31 mei streden de selectieteams van de jeugd van DETO, DOS’37, vv Voorwaarts, Sportlust, vv Den Ham er Vroomshoopse Boys om de Twenterand-cup. Er werd gevoetbald op het Midden in Vriezenveen, Het Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk, De Bosrand in Vroomshoop en de Rohorst in Den Ham, waarbij DETO dit jaar de coördinatie van dit toernooi in handen had.

Vroomshoopse Boys JO17-1 toonde zich de sterkste op de thuishaven De Bosrand met 10 punten uit 4 wedstrijden. Voor de Boys waren de uitslagen op de andere sportparken ook gunstig. Boys JO19-1 behaalde op de velden van vv Den Ham een eerste prijs, terwijl JO15-1 (bij DOS’37) en JO13-1 (bij DETO) tweede werden. Vroomshoopse Boys JO11 behaalde bij vv Voorwaarts een eerste prijs, terwijl Vroomshoopse Boys JO9 keurig tweede werd bij Sportlust. Overall kwam de jeugd van Vroomshoopse Boys evenals vorig jaar op 31 punten uit. Dat betekende de nu alweer 13e eerste prijs in successie bij de in totaal 15 edities van dit Twenterand-toernooi, waarbij DOS’37 de eerste beide edities in 2005 en 2006 won.

Net als vorig jaar werd deze aflevering voor Vroomshoopse Boys een tweestrijd met de talentvolle jeugd van vv Den Ham, die dit jaar op 1 punt afstand van de Boys finishte.

Op donderdag 1 juni hebben de meiden van M015 en MO17 in de gemeente Twenterand een onderling toernooi afgewerkt op de velden van DETO en Sportlust. De beide Boys-teams eindigden op een prima tweede plaats. Daardoor werd eens temeer aangetoond dat ook het meiden- en vrouwenvoetbal bij Vroomshoopse Boys in de lift zit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer